Contact Tel
0495 52 65 04

Veranda's 

Een veranda brengt buiten naar binnen. Zo geniet u ook tijdens de koudere maanden optimaal van uw tuin. Daarnaast brengt een veranda ook extra licht in uw woonruimte, waardoor uw volledige woning een frissere uitstraling krijgt.

De beste materialen

Een veranda moet uiteraard degelijk afgewerkt worden. Alles begint met goede materialen. Zowel het massieve hout als het glas en alle verbindingsonderdelen zijn van de beste kwaliteit. Zo bent u zeker van een duurzame veranda waar u gedurende de rest van uw leven van kunt genieten.

Perfecte plaatsing

Met alleen maar goede materialen kom je er natuurlijk niet. Schrijnwerkerij Verlinden uit Rijkevorsel staat garant voor een perfecte plaatsing van uw veranda. De ervaren vaklui kennen de kneepjes van het vak en zorgen ervoor dat de kwaliteitsvolle materialen helemaal tot hun recht komen in uw perfect afgewerkte veranda. Genieten maar!

De ervaren vaklui plaatsen uw Gyproc wand of plafond volgens de regels van de kunst. Zo kunt u snel genieten van een strakke wand of plafond.

Neem vandaag nog contact op voor een offerte voor de ramen van uw nieuwbouwwoning of renovatieproject.

Naast veranda's kunt u bij Schrijnwerkerij Verlinden ook terecht voor houtskeletbouw, ramen en buitendeurenbinnendeurendakwerken en allerhande Gyprocwerken.