Contact Tel
0495 52 65 04

GYPROC

Gyproc is een veelzijdig en veelgebruikt materiaal om wanden en plafonds mee af te werken, maar ook om wanden en plafonds te creëren. Met Gyproc heeft u als voordeel dat u in volledige vrijheid uw ruimtes kunt creëren. Dit materiaal zorgt voor een strakke uitstraling en een duurzaam effect. Of u nu volledige tussenwanden wilt plaatsen of enkel bestaande muren perfect wilt laten afwerken; alles is mogelijk – óók isolatiewerken met Gyproc en de verfwerken achteraf. 

Mogelijkheden van Gyproc

  • Gyproc wanden
  • Gyproc scheidingsmuren / tussenwanden
  • Gyproc plafonds
  • Verlaagd plafond

Gyproc plaatsen is specialistenwerk

Het resultaat van Gyproc staat of valt met de plaatsing. De plaatsing van Gyproc is specialistenwerk. Schrijnwerkerij Verlinden uit Rijkevorsel is zo'n specialist. De ervaren vaklui plaatsen uw Gyproc wand of plafond volgens de regels van de kunst. Zo kunt u snel genieten van een strakke wand of plafond.

Neem vandaag nog contact op met Schrijnwerkerij Verlinde uit Rijkevorsel voor al uw Gyprocwerken, zowel in nieuwbouwwoningen als in renovatieprojecten.

Naast Gyprocwerken kunt u bij Schrijnwerkerij Verlinden ook terecht voor ramen en buitendeurenbinnendeurendakwerken en houtskeletbouw .